Gudenaa-MC - tilbage til forsiden

Ansøgning om medlemskab

Udfyld så mange felter som muligt, i tekst-feltet må du gerne komme med en kort beskrivelse af, hvorfor du kunne tænke dig at blive medlem af Gudenaa-MC.

Fødselsår og dag

MC mærke og årgang

Jeg har kørt siden

Besked

Klubbens vedtægter kort

• Nye medlemmer skal have en prøvetid på mindst 6 mdr. Det nye medlem skal vise interesse for klubbens tur-aftener og andre forenings-aktiviteter. Efter prøvetiden vil bestyrelsen på førstkommende bestyrelses-møde tage stilling til optagelse.

• Såfremt vedkommende bliver optaget har det nye medlem ret til at bære de af foreningen fremstillede kendingsmærker såsom ?Ærme-mærke?, T-shirt og lign.

• Foreningens medlemmer må ikke bære rygmærker eller lign. der kan virke anstødelige eller provokerende. Ved overtrædelse heraf, kan bestyrelsen tildele en advarsel eller, om nødvendigt, ekskludere det pågældende medlem.

• Et medlem, der ved sin optræden skader foreningens omdømme eller virksomhed, kan ligeledes tildeles en advarsel, eller om nødvendigt ekskluderes.

• Kontingent andrager p.t. kr. 250,00 pr. år.